Tegeltak

Ett av de absolut mest populära taken i Sverige är tegeltak. Det är ett vackert och hållbart tak som vi är vana vid att se landet runt. Förmodligen är en av anledningarna till tegeltakets popularitet att det kan se både modernt och klassiskt ut, beroende på vilken sort man väljer. Tegel är ett väldigt starkt material som ursprungligen är gjort av lera och det är dessutom ett naturmaterial vilket innebär att det är miljövänligt. Eftersom tegeltak är så populärt är det ett av de tak vi lägger flest av varje år och således också ett av de material som vi är absolut bäst på.

När du väljer tegeltak finns det en stor uppsjö av olika färger och profiler att välja mellan och vad som passar bäst beror på vilken look du är ute efter. Det fina är, att vilket tak du än väljer brukar tegeltak som regel åldras otroligt väl och ger huset ännu mer karaktär. Visste du att tegel kan hålla i över hundra år?

Vi lämnar alltid 10 års garanti då vi utför kompletta takomläggningar och erbjuder möjlighet att utöka garantin till 20 år på ditt nya tak. Vi vill att du som anlitar oss ska känna dig säker med ditt nya tegeltak! Vi finns att tillgå för dig i Stockholm och närliggande områden. Om du har frågor kring tegeltak eller andra takrelaterade frågor välkomnar vi dig att slå oss en signal på 08-400 21 660 eller skicka ett mail till info@takis.se så hjälper vi dig.

Tegeltak Stockholm