Takskottning & snöskottning Stockholm

Vintern kan vara bra härlig, men den medför att våra tak kan få en ordentlig påfrestning i form av snö på samma gång som risken för istappar och snöras ökar. Våra tak kan i kombination med snö alltså bli en säkerhetsrisk och det är fastighetsägarens ansvar att bevaka och bedöma när snöskottning av taket ska ske. För att undvika eventuella olyckor och slippa att hålla koll på takskottning kan du som fastighetsägare överlåta hela ansvaret för taken till oss genom våra snöskottnings- och bevakningsavtal.

Vi erbjuder självklart olika typer av takskottningsavtal anpassade efter de behov och önskemål ni har. Önskar ni att vi har full kontroll på när takskottning bör ske går detta bra på samma gång som vi kan erbjuda avtal där vi garanterar att vara på plats inom en viss tid. Detta bestämmer vi tillsammans med er för att just ert snöskottningsavtal ska bli så bra som möjligt.

Kom ihåg att snöskottning inte bara är för allmänhetens säkerhet utan även för din fastighet, snöar det mycket kan fastighetens tak utsättas för stora påfrestningar som leder till större skador som är långt mer kostsamma än regelbunden takskottning.

Vi erbjuder snöskottning och takskottning i Stockholm med omnejd. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilka snöskottningsavtal för tak vi erbjuder.

Takskottning Stockholm