Papptak Stockholm

Papptak är ett mycket kostnadseffektivt tak med ett enkelt och traditionellt utseende som dessutom har lång hållbarhet. Takis utför åtskilliga pappläggningar varje år och vårt team har god kunskap i hur du får ett så slitstarkt och hållbart resultat som möjligt när du skaffar papptak. Visste du att takpapp kan hålla upptill 30 år och ibland längre, pappläggningen sker på ett korrekt sätt.

Tidigare har papptak varit något som varit mer för mindre fastigheter så som sommarstugor. Utvecklingen har gått fort framåt och takpapp fungerar numera utmärkt för större lokaler också. Det är ett material som klarar våra svenska väderförhållande alldeles utmärkt.

Står du i fundering kring att göra en pappläggning? Kontakta oss gärna så ordnar vi en offert på vad arbete och material kan tänkas landa på. Vi har en lång erfarenhet av papptak och hjälper dig i Stockholm och närliggande områden.

Pappläggning

Kontakta oss om du behöver hjälp med pappläggning och befinner dig i området kring Stockholm. Vi hjälper dig att se till att du får ett hållbart tak till ett rimligt pris.

Du når oss här:
Telefon: 08-400 21 660
Mail: info@takis.se